ADMIRAL GOLDEN SANDS

Hotel Admiral je smešten u samom centru letovališta Zlatni Pjasci, pored dinamične pešačke ulice i peščane plaže na Crnom moru. Ponuda uključuje besplatan bežični internet i besplatno korišćenje zatvorenih i otvorenih bazena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Gosti mogu takođe besplatno koristiti hidromasažnu kadu. Objekat poseduje klub zdravlja i welnes centar sa teretanom, sofom na izvlačenje, hamamom sa odvojenim parnim kupatilom, solarijumom, kozmetičkim salonom, frizerskim salonom i ponudom masaža.

Sve sobe u hotelu Admiral imaju pojedinačno podesiv klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i balkon. Kupatila u sobama opremljena su fenom za kosu i sadrže tuš i kadu ili samo tuš.

U restoranu se služe doručak i večera na bazi švedskog stola. Gosti se mogu opustiti uz piće u bečkom kafeu ili u baru u lobiju.

Hotel Admiral takođe raspolaže sadržajima za bilijar i stoni tenis. Gostima je na raspolaganju i besplatan ulaz u diskoteku PR Club, jednu od najpoznatijih u centru ovog letovališta. Do atrakcija u Zlatnim Pjascima stiže se za nekoliko minuta hoda, a centar Varne je udaljen 19 km od hotela.

OVDJE POGLEDAJTE PONUDU:

CJENOVNIK ADMIRAL GOLDEN SANDS

Lokacija na mapi: