CRIKVENICA – HOTEL KAŠTEL 3*

Ovaj bivši samostan nalazi se uz šljunčanu plažu u Crikvenici, a obuhvaća verandu s pogledom na Jadransko more.

Prostrane sobe hotela Kaštel imaju drvene podove, a sadrže TV sa satelitskim programima i prostor za sjedenje. Svaka soba uključuje i vlastitu kupaonicu s kadom.

U restoranu na 1. katu poslužuju se doručak i večera. Također, gostima je na raspolaganju à la carte restoran koji poslužuje jela lokalne i međunarodne kuhinje.

U središtu Crikvenice udaljenom 50 metara gosti mogu naići na mnoge barove i živahne zalogajnice. Međunarodna zračna luka Rijeka i željeznički kolodvor u Rijeci udaljeni su manje od 35 km od hotela Kaštel.

Hotel Omorika smješten je uz more, a nudi prekrasan pogled na obližnji otok Krk i Crikveničku rivijeru. Obuhvaća sobe s balkonom i TV-om sa satelitskim programima.

U sklopu objekta gostima su dostupni razni sportski tereni, uključujući teniski teren i nogometno igralište, te sala za konferencije u koju je moguće smjestiti otprilike 300 osoba.

Gosti koji vole pješačiti, kupati se ili voziti bicikle mogu uživati u brojnim pješčanim i šljunčanim plažama koje se prostiru na dužini od 8 km i uređenom šetalištu (tzv. lungomare) koje povezuje sve plaže krivudajući kroz bogato mediteransko raslinje.

Zahvaljujući visokoj razini čistoće mora, Crikvenici je dodijeljena Plava zastava”, međunarodno priznanje za čistoću mora.

Ovdje možete vidjeti cjenovnik:

Hotel Kaštel 3* | Crikvenica