HVAR PODSTINE

Hotel Podstine smješten je u mirnoj i osamljenoj uvali s privatnom plažom okruženom palmama i borovima, a nudi ronilački centar, spa i wellness centar te vanjski bazen. Gosti mogu uživati u ukusnim jelima u hotelskom restoranu ili se opustiti u baru s pogledom na Paklenske otoke. Dostupno je besplatno parkiralište.

Ovaj elegantno uređeni hotel udaljen je 15 minuta hoda od centra Hvara, a nudi klimatizirane sobe opremljene TV-om sa satelitskim programima, minibarom te besplatnim kozmetičkim priborom. U predvorju je dostupan besplatni WiFi.

Spa i wellness centar Spalmaris uključuje teretanu, finsku saunu i razne tretmane tijela te masaže. U blizini objekta smješteno je nekoliko teniskih terena, samo 10 minuta hoda od objekta.

Za ljubitelje vina osoblje hotela Podstine može organizirati privatno kušanje vina u lokalnim vinarijama. U sklopu objekta moguć je najam privatnih brodova, a na recepciji je moguće rezervirati izleti na otoke Vis (sa Zelenom špiljom), Biševo (Plava špilja) ili Bol.

Hotel Podstine nudi najam bicikala i skutera te prijevoz iz Zračne luke Split do otoka Hvara. Za posjetitelje s plovilom moguće je osigurati vez.

Cijena PCR testa na Koronu se odbija od cijene aranžmana uz test i račun za testiranje!!!

Ovdje možete vidjeti cjenovnik:

Boutique Beach Resport Podstine Hvar