PRESIDENT DUBROVNIK

Hotel Valamar Collection Dubrovnik President nalazi se neposredno uz hotelsku plažu. Gosti ovdje mogu uživati u smještaju uz jedinstvenu plažu te prekrasnom pogledu na Elafitske otoke sa svih hotelskih balkona i terasa. U sklopu objekta na raspolaganju su wellness centar uređen u mediteranskom stilu i nagrađivan gurmanski restorani. Hotel je smješten na lijepoj lokaciji na poluotoku Babin kuk.

U hotelskom wellness centru, uređenom u mediteranskom stilu, gosti mogu uživati u raznim posebnim tretmanima, sauni i hidromasažnoj kadi. Također mogu besplatno koristiti spa centar i teretanu.

Hotel nudi smještaj u prostranim i udobno namještenim sobama koje uključuju besplatniWiFi. Također obuhvaćaju prostranu terasu s jedinstvenim pogledom na kristalno čisto more i Elafitske otoke.

Gosti se mogu opustiti na šljunčanoj plaži ispred hotela. U predvorju je moguće besplatno koristiti internetski kutak.

U restoranu Miramare Beach Bistro gosti mogu uživati u ukusnim ribljim jelima pripremljenim na mediteranski način i vrhunskim domaćim vinima.

U neposrednoj blizini hotela smješteno je stajalište javnog autobusa koje uključuje brze linije do UNESCO-m zaštićene povijesne jezgre Dubrovnika, udaljene 6 km.

Ovdje možete vidjeti cjenovnik:

EKSKLUZIVNA PONUDA VALAMAR DUBROVNIK PRESIDENT 5 LJETO 2020