APARTHOTEL TAMARIS TUČEPI

Aparthotel Tamaris smješten je podno planine Biokovo okružen zelenilom na samoj obali Tučepa. Ispred aparthotela se nalazi jedna od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu. Aparthotel Tamaris jedan je od najboljih hotela na makarskoj rivijeri.

Smještaj
Svi apartmani i sobe aparthotela Tamaris su lijepo i moderno uređene. Hotel ima 40 apartmana i 5 soba, a jedan apartman je prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Svi apartmani imaju terasu s pogledom na more i otoke Brač i Hvar. Aparthotel Tamaris nudi svojim gostima klimatizirane sobe, SAT-TV, prostrane kupaonice, sušilo za kosu, mini bar. Na terasi aparthotela se nalazi vanjski bazen s ležaljkama i jacuzzi na otvorenom, u sklopu hotela su još teniski teren, teretana, sauna, restoran, bar, besplatan parking i bežićni internet.

Restoran
Restoran aparthotela Tamaris u ugodnom ambijentu poslužuje izvrsna jela internacionalne kuhinje. Doručak i večera se poslužuju kao švedski stol, a poslužuje se i vegetarijanski meni. Bar je otvoren cijeli dan i nudi veliki izbor osvježavajućih pića. Tučepi su popularno mjesto za mlade na Makarskoj rivijeri zbog velikog izbora zabavnih sadržaja kao što su caffe-barovi, beach-barovi, barovi na bazenima i ljetne terase

Ovdje možete vidjeti cjenovnik:

APARTHOTEL TAMARIS TUČEPI-CIJENE-2019