Lafodia Sea Resort – Lopud (Hrvatska)

Objekat Lafodia Sea Resort je smešten na mirnom ostrvu Lopud, na kome nema automobila i čije se peščane plaže prostiru na 1,2 km. Objekat nudi dva bazena na otvorenom sa jedinstvenim panoramskim pogledom i veliki izbor sportskih i fitnes sadržaja. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more.

Spa centar Waterhill nalazi se na 7. spratu rizorta i nudi panoramski pogled na more. Na raspolaganju su tursko kupatilo, sauna sa esencijama citrusa, finska sauna i tuševi sa hladnom vodom i neprekidnim mlazom. Spa centar takođe obuhvata ledenu fontanu, kupke za stopala, prostor za opuštanje i zaseban prostor sa hidromasažnom kadom. U ponudi je 6 vrsta masaža, za koje se koriste lokalni proizvodi poput lopudskih citrusa, meda, lavande, ruzmarina, rogača, grožđa i stonske soli.

Sve sobe su moderno uređene i uključuju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, besplatan toaletni pribor i papuče. Moderno su uređene i nude radni prostor, udobnu fotelju i peškire za plažu.

Na obližnjoj plaži hotela Lafodia gosti mogu besplatno koristiti ležaljke. Obližnje staze u prirodi i peščana obala se mogu istraživati biciklom ili kanuom, koji se mogu dobiti u hotelu uz doplatu. U okviru objekta takođe mogu da se iznajme vodeni skuteri i mali čamci.

Restoran Scarlet nudi izbor italijanskih i internacionalnih specijaliteta. Lokalna jela se služe u à-la-carte restoranu Dalmar Wine&Dine, koji ima prozore od poda do plafona sa panoramskim pogledom na more. Kada je lepo vreme, gosti mogu da uživaju u obrocima na terasi restorana. Picerija Itali donosi prave italijanske ukuse i na ostrvu Lopud služi samo proizvode iz Italije. Restroran La Baja Grill nudi gostima pogled na Lopudski zaliv i raznovrsnu večernju zabavu. Odmaralište takođe poseduje 3 bara u kojima se služe raznovrsna pića.

Ponuda uključuje veliku salu za sastanke i multimedijalne sadržaje. Besplatan WiFi internet dostupan je u svim prostorijama. Gosti mogu da koriste bicikle i igraju stoni tenis. Masaže i raznovrsne aktivnosti poput akvabika takođe su na raspolaganju.

Gosti uz doplatu mogu da koriste VIP prostor na plaži, a u cenu su uračunati suncobran, dve ležaljke, korpa sa voćem i usluga konobara. Ovaj prostor obuhvata i 2 hidromasažne kade na otvorenom.

Objekat Lafodia Hotel je smešten u blizini ruševina iz rimskog doba, crkava i samostana. Hotelski vozni park omogućava jednostavnu organizaciju izleta i usluga prevoza. Do kafea u sklopu lopudske luke stiže se za 5 minuta hoda. Na 17 km nalazi se Stari grad Dubrovnika, do kog može da se stigne trajektom.

U PRILOGU CIJENOVNIK:
Lafodia Sea Resort rates

PAKETI ZA SUSJEDNE ZEMLJE 2021

AKCIJA:
Lafodia-Sea-Resort-2021

 

Slike: