HOTEL ALBATROS CAVTAT

Hotel Remisens Albatros smješten je nasuprot plaži, 800 metara od središta Cavtata. Nudi teniske terene i velik bazen s terasom. Gosti mogu uživati u skijanju na vodi, jedrenju na dasci ili vožnji na gumenoj banani iza čamca.

Prostrane sobe u hotelu Albatros sadrže TV sa satelitskim programima i balkon, a iz pojedinih jedinica pruža se pogled na more. Dvokrevetne sobe uključuju 2 spojena kreveta za 1 osobu.

U restoranu Principal poslužuju se bife doručak i večera s bogatim te raznolikim izborom jela međunarodne kuhinje. U restoranu Civitas gosti mogu uživati u ukusnim jelima po narudžbi za ručak. U barovima uz plažu i predvorju te u zalogajnici mogu uživati u laganim zalogajima, raznim pićima i opuštenom ozračju.

Hotel Remisens Albatros obuhvaća teretanu, kozmetički salon, solarij, masažne tretmane i frizerski salon. Mlađi gosti mogu uživati u mini klubu i igraonici.

Dubrovnik, koji je pod zaštitom UNESCO-a, udaljen je 18 km. Do Elafitskih otoka te do Mljeta i Korčule može se doći trajektom iz Dubrovnika. Dubrovačka zračna luka nalazi se na 5 km.

 

Za cijene kliknite na prikačeni fajl:

MORE TRGO TRAVEL 2023

Hotel Albatros