HOTEL BIŠEVO – VIS

Hotel Biševo smješten je 10 metara od obale Jadranskog mora u Komiži, na prekrasnom otoku Visu, i nudi besplatni bežični pristup internetu. U okviru objekta nalazi se pizzeria. Hotel može organizirati izlete brodom do poznate Modre špilje na Biševu.

Sve sobe, uređene u živahnim bojama, sadrže TV sa satelitskim programima i hladnjak. Sobe također uključuju prostor za sjedenje s radnim stolom i vlastitu kupaonicu s tušem i toaletnim potrepštinama. Pojedine su smještajne jedinice klimatizirane.

Gosti mogu igrati mini golf ili u hotelu kupiti suvenire. U blizini hotela na raspolaganju su sadržaji za igranje tenisa, košarke, nogometa i odbojke.

Recepcija je otvorena 24 sata dnevno i nudi usluge pranja i glačanja rublja, kao i mjenjačnicu. Hotelski pult za organizaciju izleta može organizirati dnevne izlete brodom do mnogih uvala i skrivenih plaža na otoku.

Hotel Biševo ima besplatno parkiralište, a nalazi se na 500 metara od autobusne postaje s koje polaze linije do šarmantnog gradića Visa i trajektne luke. Iz luke svakog dana polaze trajektne linije za Split.

Za cijene kliknite na prikačeni fajl:

Cijene za Hotel Biševo 2*