HOTEL HVAR – JELSA

Hotel Hvar nalazi se u slikovitom gradiću Jelsi na otoku Hvaru, na padini šumovitog brežuljka uz obalu, u blizini velikih polja lavande i ružmarina. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.

Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Većina jedinica obuhvaća balkon ili terasu s pogledom na Jadransko more, otok Brač i Makarsko primorje.

Hotel sadrži terasu, zajednički salon i bar. U hotelskom restoranu moguće je uživati u izboru jela europske kuhinje, a dostupna je i all inclusive ponuda.

Hotel također obuhaća maslinik, unutarnji bazen te mali vanjski bazen s terasom za sunčanje i ležaljkama. U sklopu hotela Hvar dostupni su dvorana za fitness, zabavni program s organiziranom animacijom te širok izbor sportskih sadržaja, među kojima su teniski teren i usluga najma bicikla.

Centar Jelse smješten je na kratkoj pješačkoj udaljenosti. U blizini hotela nalaze se 2 plaže, od kojih je 1 pogodna za djecu.

HOTEL HVAR 2024