SECRET PARADISE NEA KALIKRATIA

Objekt Secret Paradise Hotel & Spa udaljen je oko 35 km od središta Soluna i samo 25 km od Zračne luke Makedonija te nudi pristup svim glavnim makedonskim arheološkim nalazištima. Plaža Nea Kallikratia nalazi se na 50 metara.

Hotel Secret Paradise u ponudi ima vanjski bazen s barom, salu za fitness, spa centar i krovni vrt s prekrasnim pogledom na zaljev Thermaikos. Objekt je smješten između zelenog brda Nea Kallikratia i plaže.

Sve sobe u objektu Secret Paradise Hotel & Spa pružaju fantastičan pogled na Egejsko more i planinu Olimp. Sobe uključuju grijanje/klima-uređaj, plazma TV sa satelitskim programima i mini bar.

Spa centar Amfitriti uređen je u antičkom grčkom stilu, a obuhvaća grijani unutarnji bazen, saunu, hidromasažnu kadu, hamam te nekoliko tretmana za lice i tijelo. Svi spa sadržaji i tretmani dostupni su uz nadoplatu.

U sali za doručak svakog se jutra poslužuje izdašan švedski stol za doručak. U glavnom restoranu na raspolaganju su ručak s jelima po narudžbi i švedski stol za večeru. U glavnom baru i baru uz bazen, koji su otvoreni od jutra do kasnih večernjih sati, poslužuju se kava, pića i lagani obroci.

OVDJE MOŽETE POGLEDATI PONUDU:

SECRET PARADISE CJENOVNIK