SLAVIA BAŠKA VODA

Grand Hotel Slavia potpuno je obnovljen 2016. godine, a smješten je u samom centru Baše vode u zgradi koja je na popisu kulturne baštine i gostima nudi restoran i wellness centar. U svim je prostorijama hotela dostupan besplatni WiFi, a objekt je udaljen 50 metara od najbliže plaže.

Sve su sobe klimatizirane i imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i sef. Vlastite su kupaonice opremljene tušem ili kadom, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Mediteranski restoran Del Posto poslužuje zdrava i maštovita jela mediteranske kuhinje i ima terasu s pogledom na Jadransko more. Prostrani Spa centar Fontana nudi bazen, saune, razne masaže i kozmetičke tretmane, dostupne uz prethodnu rezervaciju termina.

Povijesna jezgra Makarske nalazi se na 13 km. Zračna luka Split udaljena je 100 km, a Zračna luka Dubrovnik 200 km od objekta.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Baška Voda’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u gradu ‘Baška Voda’! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici.

Ovdje možete pogledati cjenovnik:

1. Maj 2024. GHS