O Nama

Prepustite se avanturi!

Iza nas je veliki broj organizovanih grupnih putovanja po cijeloj Evropi, individualnih putovanja po svijetu, ljetovanja, zimovanja, organizovanja individualnih obilazaka evropskih gradova.

Jedan od segmenata našeg poslovanja je i prodaja avionskih karata za sve destinacije.

 Za dvadeset godina bićeš više razočaran stvarima koje nisi uradio nego onima koje jesi. Isplovi, zato, iz sigurne luke. Otkrivaj, sanjaj, istražuj!

Mark Tven

Informacije o prtljagu

Precizne podatke u vezi sa politikom prevoza predatog prtljaga, ograničenjima u težini i ukupnoj količini predatog prtljaga možete dobiti prilikom kupovine avionske karte ili po dolasku na aerodrom, kod predstavnika avio-kompanije za čiji let ste kupili avionsku kartu.

Prijava na aeorodromu

Po dolasku na aerodrom na let se možete prijaviti na šalterima obilježenim nazivom i logotipom izabrane avio-kompanije. Na njima je postavljena oznaka sa informacijom o letu za koji se vrši prijava. Od dokumenata predajete putnu kartu i lična dokumenta, kao i prtljag.

Putovanja sa djecom

Putovanja sa djecom su lijep način da im pokažete svijet, stvorite zajedničke uspomene i lijepa sjećanja, ali sa sobom nose i dugo sjedenje na jednom mjestu, pa bi bilo dobro da pripremite muziku, audio priče ili filmove za djecu koju vaša djeca vole, kao i omiljene grickalice.

Posebna pomoć

Po dolasku na aerodrom, treba da kontaktirate šalter za registraciju na let izabrane avio-kompanije ili šalter službe informacija i osoblje obavijestite o vrsti pomoći koja Vam je potrebna, kako bi prilikom boravka na aerodromu i tokom putovanja bili adekvatno zbrinuti.

Broj naše licence

RS-AB-051-4404034000008

Planirate odmor ili putovanje? Pozovite nas!

+387 (0)51 340 490   Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja!