HOTEL BOARD – JAHORINA

Hotel Board se nalazi u centru turističke destinacije Jahorine, na samo 150 metara od ski staza. Hotel obuhvata spa i velnes centar, fitnes centar i igraonicu. U okviru hotela se nalaze a-la-carte restoran i bar.

Sve sobe su uređene u crvenim i bež tonovima i imaju moderan nameštaj. Sve smeštajne jedinice opremljene su telefonom, TV-om i mini-barom. Sadrže sopstvena kupatila sa besplatnim toaletnim priborom, fenom za kosu i papučama. Pojedine sobe imaju balkon. Besplatan bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

U hotelskom restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje. Tu se nalazi i kamin. Bar nudi raznovrsna pića. Velnes centar obuhvata masaže, saune, parna kupatila i zatvoreni bazen. Gosti mogu pozajmiti bicikle besplatno na zahtev. Moguće je organizovati uslugu peglanja i pranja veša.

Prodavnica prehrambenih proizvoda nalazi se na 250 metara, a teniski i košarkaški tereni smešteni su na 50 metara od hotela. Zimi je dostupno klizanje, a hotel može organizovati časove skijanja.

Besplatan privatni parking na raspolaganju je u okviru hotela. Autobuska stanica se nalazi na Palama, na udaljenosti od 12 km. Najbliža železnička stanica je u Sarajevu, na 28 km od hotela. Aerodrom Sarajevo je udaljen 30 km.

U prilogu cijenovnik:Cjenovnik 2020-2021