HOTEL ZOE TASOS

Opis

Hotel Zoe je deo hotelskog kompleksa DHotels i smešten je u Limenariji, na samo 150 metara udaljenosti od plaže Tripiti, na ostrvu Tasos. Okružen je planinom, a sa brda na kom se nalazi pruža se panoramski pogled na Egejsko more. Hotel je nedavno kompletno renoviran i nudi sve moderne saržaje neophodne za opuštajući odmor.

Smeštaj

Hotel Zoe raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim superior i deluxe sobama, kao i deluxe porodičnim sobama.

Superior sobe za 2-3 osobe su modernog dizajna i imaju jedan bračni krevet i jedan dodatni ležaj. Takođe imaju privatno kupatilo i pogled na baštu ili more.

Deluxe sobe za 2-3 osobe su takođe modernog dizajna i imaju jedan bračni krevet i jedan dodatni ležaj. Takođe imaju privatno kupatilo i pogled na baštu ili more.

Deluxe porodične sobe su pogodne za smeštaj porodice ili grupu prijatelja s obzirom da mogu da ugoste do 4 osobe. One sadrže dve odvojene spavaće sobe od kojih je u jednoj bračni krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta i kupatilo.

Sve smeštajne jedinice na raspolaganju imaju klima uređaj (grejanje), LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, frižider i fen za kosu. Gosti mogu koristiti bazen, WiFi internet i parking.

Akcija Zoe Tasos