TERME TUHELJ

Spa hotel Terme Tuhelj Well smješten je uz izvor termalne vode u planinskoj regiji Hrvatsko zagorje, 40 km od Zagreba. U sklopu objekta na raspolaganju su brojni unutarnji i vanjski bazeni, saune te parne kupke.
Sobe se prostiru u 6 zgrada, međusobno povezanih zatvorenim hodnicima. Sve sobe u hotelu Terme Tuhelj uključuju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i ogrtače. U svim je sobama dostupan WiFi.
Gosti imaju besplatan pristup unutarnjim i vanjskim bazenima, fitness centru te satovima vodenog aerobika i istezanja u vodi. U velikom spa centru na raspolaganju su 4 finske saune, 3 parne saune, hidromasažna kada, prostor za opuštanje s vodenim krevetima i brojni drugi sadržaji.
Centar SpaeVita nudi bogat izbor masažnih tretmana, različitih tretmana lica i tijela, solarij te posebne tretmane ljekovitim blatom.
U okviru hotela Terme Tuhelj organizirani su pješački obilasci s vodičem, jutarnja gimnastika, degustacija vina u dvorcu Mihanović i razne radionice.
U restoranu se poslužuju jela hrvatske i međunarodne kuhinje. U wellness baru gosti mogu uživati u zdravim laganim obrocima i pićima. U okviru objekta na raspolaganju je besplatno vanjsko parkiralište.

 

Za ponudu kliknite na prikačeni fajl:

Hotel Well – Tuhelj doček nove godine 2018 – 2019

SPA OPUŠTANJE 4.11. – 21.12.2018 AKCIJA

ZIMSKI RAZPUST_ ALL INCLUSIVE LIGHT TUHELJ 2.1. – 13.1.2019

BOŽIČ_ ALL INCLUSIVE LIGHT TUHELJ 21.12. – 29.12.2018

Lokacija na mapi: