TERME OLIMIA

Hotel Terme Olimia – Sotelia smješten je u gradiću Podčetrtek i okružen je bujnom vegetacijom. Podzemnim hodnikom povezan je s wellness centrima Termalija i Orhidelia.

U wellness centru Termalija, koji predstavlja najveći kompleks sauna u Sloveniji, gosti mogu besplatno koristiti spa sadržaje, poput unutarnjeg i vanjskog bazena, 9 različitih vrsta sauna te fitness opreme.

Wellness hotel Sotelia obuhvaća wellness i spa centar Armonia koji nudi tretmane ljepote i razne masaže, uključujući tradicionalne i ayurvedske masaže uz nadoplatu.

Ostali spa sadržaji i tretmani dostupni su uz nadoplatu u wellness centru Orhidelija. Gostima je na raspolaganju i dječje igralište.

Sve sobe u hotelu Sotelia sadrže moderan namještaj i kupaonicu s ogrtačem i tušem ili kadom. Sve sobe uključuju klima-uređaj, balkon, TV sa satelitskim programima, mini bar i besplatni WiFi. Ostali sadržaji uključuju radio, telefon i sef.

Restoran poslužuje jela na švedskom stolu i jela po narudžbi. Za lijepa vremena gosti mogu uživati u obrocima na sunčanoj terasi. U okviru objekta smješteni su kafić i aperitiv bar s raznim vinima.

 

Hotel Breza ugodno je mjesto za boravak u toplicama Olimia u gradiću Podčetrtek. Natkrivenim hodnikom povezan je s wellness centrom Termalija i okružen je bujnim zelenilom.

Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu i luksuznim bazenima wellness centra Termalije ili vježbanja u teretani, gostima je na raspolaganju velik izbor zabavnih sadržaja u večernjim satima.

Na zahtjev i uz nadoplatu dostupan je prijevoz iz/do zračnih luka Maribor, Ljubljana i Zagreb.

Aparthotel Rosa nalazi se u središtu predivne prirode. Vaše osjete probudit će jutarnji pogled na jezero, te će vas napuniti energijom dostatnom za maksimalnu iskoristivost slobodnih dana. Boravak u Aparthotelu Rosa omogućava vam šetnje i brojne mogućnosti za aktivno korištenje slobodnog vremena.

U Aparthotelu Rosa će svoje mjesto za izmjenu iskustava i mišljenja pronaći sudionici kongresa, kojima je dostupna velika kongresna dvorana s vrhunskom audio i video tehnikom, te posebna dvorana za sastanke pokraj Loby bara.

 

Za ponudu kliknite na prikaceni fajl:

BREZA – 29. 3.-1. 4. in 26. 4.-5. 5
BREZA 7.-26. 4., 5. 5.-21. 6

 

 

 

 

 

Lokacija na mapi: